techjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Create match-mail subscription

Receive relevant jobs directly to your mailbox according to your criteria

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
I agree to the Techjobs.coms terms of service/prviacy policy.

OneCo Networks AB

OneCos ambition är att vara en god bidragsgivare i utveckling och förändring som kommer till följd av det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt. Men även teknik för att förnya, förenkla och förbättra värdeskapande och innovation på ett hållbart sätt. Vår vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden.

Vi på OneCo ser till att samhället och rätt prylar är uppkopplade. Vi bygger fibernät, WiFi- och mobilnät samt lågspänningsnät. Vi arbetar i nära samarbete med energibolag inom mätning, distribution och datainsamling. Och vi ansluter många olika typer av utrustning och givare till omvärlden. Vi har också en unik förmåga att integrera alla dessa kompetenser i olika skräddarsydda lösningar. Kort och gott: vi ansluter framtiden.

OneCo agerar ofta som länk mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Våra kunder är internationella bolag, lokala företag, kommuner, elnätsbolag, fiberföreningar, nätägare och konsumenter. Vi är en pålitlig och innovativ samarbetspartner vars mission är att skapa felfri funktion och kommersiellt värde i våra kunders nätverk.

OneCo Networks AB ägs av norska OneCo-koncernen

OneCo-koncernen har cirka 2 200 anställda och en årlig omsättning på cirka 3,5 miljarder NOK. Koncernen levererar tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. Energibolag, telekomoperatörer och offentliga och privata bolag är de största kundgrupperna.

Industry

Data, IT & Telekommunikation

Employees

800

Head office

Kungen Kurva

Adress

Dialoggatan 1, 141 75

Website

language

Social media

Do not miss any jobs from OneCo Networks AB

By filling in your email you agree Terms and conditions