techjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Create match-mail subscription

Receive relevant jobs directly to your mailbox according to your criteria

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
I agree to the Techjobs.coms terms of service/prviacy policy.

Pysslingen Förskolor & Skolor AB

Pysslingen Skolor är en del av Sveriges äldsta utbildningsföretag, Pysslingen Förskolor och Skolor AB, som redan på 1980-talet började driva förskolor, och på 1990-talet grundskolor, i Stockholmsområdet. Totalt är vi idag 55 skolor från Kalix i norr till Lund i söder med olika pedagogiska inriktningar men med gemensamt fokus på hög kvalitet.

Varje enhet är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. 

I våra verksamheter finns barn och elever mellan 1 och 16 år vilket ger fantastiska möjligheter att lägga grunden för, påverka och följa varje barns utveckling under lång tid samt för pedagoger att utbyta erfarenheter med både kollegor som arbetar i samma åldersgrupp, men även med dem som arbetar med yngre eller äldre barn och elever. Vårt 1-16-årsperpektiv sätter lärandet i fokus – från förskolan genom hela grundskolan.

Med drygt 2000 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Storleken och vår geografiska spridning gör att du som medarbetare hos oss får kollegor i hela Sverige.

Industry

Skola

Employees

2000

Head office

Stockholm

Adress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2, 111 37

Website

language

Social media

Do not miss any jobs from Pysslingen Förskolor & Skolor AB

By filling in your email you agree Terms and conditions