techjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Create match-mail subscription

Receive relevant jobs directly to your mailbox according to your criteria

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
I agree to the Techjobs.coms terms of service/prviacy policy.

Vad vet du om Ekerö kommun?

Förutom kungligheter, gröna och sköna omgivningar, så erbjuder vi våra medarbetare stort utrymme att växa. Vi tror på samarbete över enhets- och verksamhetsgränser. Och vi har bestämt oss – vi ska bli en kommun i framkant. Vill du vara med när vi lyckas?

Kommunen arbetar för att vara en av de bästa när det gäller förskola och skola. Våra mål är att alla elever ska nå målen i alla ämnen, att verksamheterna är trygga och trivsamma, och att vi erbjuder stor valfrihet. Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och har rökfri arbetstid.

Barn- och utbildningsförvaltningen

Förskola, fritidshem, grundskola, särskola och vuxenutbildning. I Ekerö kommun prioriterar vi hälsosamma arbetsplatser och jobbar med en gemensam värdegrund – att barn gör rätt om de kan. Här finns t.ex. barnskötare, förskollärare, lärare och rektorer.

Varför ska du jobba i Ekerö kommun?

Våra jobb behövs överallt just nu – och är lika viktiga och värdefulla i hela Sverige. Varför ska du välja att arbeta just hos oss?

Om oss och vår arbetsplats

Ekerö kommun är en liten kommun och närhet skapar trygghet. Det bidrar till god personkännedom, korta beslutsvägar och underlättar samverkan.

Som medarbetare hos oss ingår du i ett sammanhang med många olika yrkesgrupper. Vi som arbetar har lång erfarenhet och bred kompetens inom pedagogiskt arbete. Vi söker medarbetare som är engagerade, lyhörda och som tycker om att arbeta för att utveckla sig själv och andra.

Det sker en ständig utveckling av arbetet inom skolvärlden, vilket utmanar och ställer krav. Därför är det viktigt för oss att investera i vår personal genom bland annat god arbetsmiljö, kompetensutveckling och subventionerad friskvård.

Välkommen till Ekerö kommun!

 

Industry

Utbildning

Employees

500

Head office

Ekerö

Adress

Tappströmsvägen 2, 178 32

Website

language

Social media

What do your employees say

Jessica

Lärare på Sanduddens skola

En jättestor charm är möjligheten att påverka – både skolans utveckling och min undervisning.

Do not miss any jobs from Ekerö Kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen

By filling in your email you agree Terms and conditions